Eikö muuta kirjoitettavaa vain ole.

Kukapa ei olisi jo kuullut Saara Aallosta, suomalainen laulaja joka kisailee nyt brittein X-factorissa. Iltapäivälehdet pomppivat riemusta kun heillä on miljoona otsikkoa joka viikonlopulle, eipä kai sitä tärkeämpää olekkaan. Ne jotka ovat kyllästyneet lukemaan Saarasta ovat automaattisesti vain kateellisia, vai ovatko sittenkään.

Saan tällä kirjoituksella Saaran fanit ehkä vihaisiksi, mutta olen vain kyllästynyt tähän samaan juttuun. Joo Saara osallistui brittien x-factoriin ja on pärjännyt siellä. Niin pärjäsihän hän suomessakin yhtälailla, taisi olla kolmas 2007. Saara on siis ollut ihan virallisesti laulaja kymmenisen vuotta. Muutama levykin tullut ja mitä kaikkea. Osallistui euroviisu karsintoihin, mikä on ehkä keneltä tahansa suuri virhe. koska ei siellä pärjää sillä että osaa laulaa. Miksi siis nytten pitää hypettää tästä näin kovin. Voinpa uskoa, että Tarja Turunen, joka vetää ihan keikkoja täyteen euroopassa, pärjäisi yhtälailla brittein X-factorissa amatööri laulajia vasttaan. Jos hän siis ei näkisi tämmäiseen osallistumisen olevan hieman väärä tapa nousta ylöspäin.

Mutta miksi Saara ärsyttää toisia niin järkyttävästi?

No siihen on varmasti monia syitä. Yksi niistä on liiallinen korokkeelle nostaminen median toimesta. Saara on nyt 5 parhaan joukossa briteissä.. (voin olla väärässäkin mutta näin olen tajunnut) ja suomessa siis muistutukseksi hän oli kolmas. SIIS KOLMAS. Miksi on muka hienompaa olla briteissä viides kuin suomessa kolmas. Sanoinko jo että hän oli kolmas. (Antti Tuisku oli idolssissa kolmas ja taitaa hänellä ihan hyvin mennä.) Ei hän vielä ole kisaa voittanut, eikä voita koska on ulkomaalainen. Kyllä suomessakin tulisi jossain vaiheessa stoppi jos täällä olisi britti kisaamassa. Muista ostaa suomalaista, tukea suomalaista, sama ajatus varmasti brittein saarilla (siis heitä, ei siellä osteta suomalaista).

Toiseksi se että hän on jo laulaja ja x-factor on amatöörien ponnahdus lauta. Saara on siis ollut esiintyvä taiteilija kymmenisen vuotta, onko reilua laittaa hänet samalle viivalle ihmisten kanssa jotk ovat laulaneet koulun kuorossa pari vuotta. Olisiko reilua jos suomen x-factorissa olisi tavisten seassa kilpailemassa esimerkiksi One Direction. Joo onpa hyvä verrata Saaraa ja One Directionia eikö, no onhan heissä samaa molemmat ovat jääneet kisassa kolmanneksi, Ero on siinä että One Direction tuli silti tunnetuksi maailmalla, Saara ei niinkään. Mutta lähtökohdat ovat samat silti, heille kilpailu on ennestään tuttua, heille viihdemaailma on ennestään tuttua, vaikka kisan idea on se että se pikkukylän kuorotyttö voi pompata laulajaksi tätäkautta, kun hänellä ei muuten olisi mahdollisuuttaa koskaan kuuluisuuteen.

Ehkä Saaran olisi pitänyt osallistua Vain Elämää ohjelmaan ennemmin jos hän halusi itseään nostaa korkeammalle. 

Mikä sinua vituttaa tässä uutisoinnissa, tai Saarassa. Jätä viesti kommenttiin, täällä ei kukaan syytä että olet kateellinen suomalainen koska et tykkää. Täällä ymmärretään että vituttaa.. :)